Turistička sezona u Akva parku počinje 9. juna

Jagodina

Turistička sezona u Akva parku počinje 9. juna

Srbija -
Goste u Akva parku dočekuje osam bazena, sistem tobogana od 600 metara, pet restorana sa 1.200 stolica, restoran brze hrane, kafe poslastičarnice, tereni za košarku, odbojku, tenis

JAGODINA - Sezona u Akva parku u Jagodini počinje u subotu 9. juna, a ulaz za sve posetioce toga dana je besplatan, izjavio je sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza u čijem je sastavu Akva park Zoran Gligorijević.

Prema njegovim rečima goste u Akva parku dočekuje osam bazena, sistem tobogana od 600 metara, pet restorana sa 1.200 stolica, restoran brze hrane, kafe poslastičarnice, 1.200 ležaljki i sunocobrana, tereni za košarku, odbojku, tenis.

Ovog leta preko celog dana na bazenima će se održavati razne priredbe, animacije za posetioce, muzika uživo, priredbe sa klovnovima za decu, promocije raznih proizvoda, a u večernjim časovima na plato restorana Akva parka svako veče muzički program.

"Ulaz za odrasle ove godine je 500, a za decu do 12 godina 300 dinara i ubedljivo je najjeftiniji u Srbiji", dodao je Gligorijević i napomenuo da je ulaz za organizovane grupe 400 i 200 dinara.

I ove godine redovni studenti koji studiraju u Jagodini i studenti iz Jagodine koji studiraju u nekom drugom gradu, starosti do 26 godinu, uz pokazivanje indeksa, imaće besplatanj ulaz, rekao je Gligorijević.

On je napomenuo da je posebna pogodnost za stanovnike Jagodine i okolnih mesta kupovina mesečne karte, koja je za odrasle 1.800, a za decu 700 dinara.

Akva prak u Jagodini je površine pet hektara, a za pet godine od kako je izgrađen, prema kazivanju Gligorijevića, posetilo ga je preko dva miliona ljudi. Bilo je dana, u julu i avgustu, kada je bilo i preko 10.000 posetilaca, dodao je on.

Akva park raspolaže sa parkingom za preko 1.000 automobila, a u neposrednoj blizini je i Muzej voštanih figura, jedini u Srbiji, ZOO vrt, Letnja pozornica, crkva, karting, Sportski stadion FK Jagodine, a oko 600 metara dalje i Muzej naivne i marginalne umetnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja