Lasta od danas vozi do Fešn parka u Inđiji

Lasta od danas vozi do Fešn parka u Inđiji

Srbija -
Početna stanica za polaske iz Beograda je Trg Slavija, a putnici će moći da uđu u autobus i na stajalištu kod Beogradske Arene, dok autobusi iz Novog Sada polaze sa stajališta Autovojvodine

BEOGRAD - Fešn autlet park u Inđiji i saobraćajno preduzeće Lasta pokrenuli su od danas novu autobusku liniju koja će posetioce iz Beograda i Novog Sada prevoziti do inđijskog autleta i nazad dva puta dnevno, dok su vikendom i državnim praznicima planirane po tri linije.

Početna stanica za polaske iz Beograda je Trg Slavija kod Hotela Slavija Luks, a putnici će moći da uđu u autobus i na stajalištu kod Beogradske Arene.

Polasci radnim danima su u 13.45 i 17.00 sati, a autobusi iz Inđije kreću u 15.50 i 21.00 sati.

Vikendom i državnim praznicima se uvodi dodatna linija sa polaskom iz Beograda u 11.45, a iz pravca Inđije u 12.45 sati, saopštili su organizatori ovog posla.

Autobusi iz Novog Sada polaze sa stajališta Autovojvodine i kreću radnim danima u 15.50 i 21.00 sati, a iz Inđije ka Novom Sadu u 15.50 i 21.00 sati.

Vikendom i državnim praznicima uvodi se dodatna linija koja polazi u 13 časova iz Novog Sada, odnosno u 14 časova iz Inđije.

Cena karte u jednom pravcu je 225 dinara, a povratna karta staje 450 dinara, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track