OVAKO ĆE SLAVITI SRBIJA: Nova godina na trgovima uz pesmu i vatromet
Foto: Beta

Doček nove 2017. godine

OVAKO ĆE SLAVITI SRBIJA: Nova godina na trgovima uz pesmu i vatromet

Srbija -

BEOGRAD, NIŠ, NOVI SAD... - U Beogradu i mnogim gradovima Srbije građani će Novu 2017. godinu dočekati uz koncerte, veselje i vatromet na gradskim trgovima uz učešće poznatih pevača i bendova.

Beograđani i gosti glavnog grada imaće priliku da i ove godine uživaju na gradskim trgovima, a grad je pripremio spektakularne koncerte koji će se održati ispred Doma Narodne skupštine.

Za dobru atmosferu večeras će se pobrinuti Bijelo dugme i Aca Lukas, dok će u najluđoj noći Beograđane i njegove goste zabavljati Bajaga i Instruktori, kao i Plavi orkestar.

Gradski menadžer Goran Vesić, frontmen grupe Bjelo dugme Goran Bregović i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga pozvali su Beograđane i goste glavnog grada da večeras i sutra uživaju u novogodišnjim koncertima i najluđu noć dočekaju u prazničnoj atmosferi ispred Skupštine Srbije.

Doček Nove godine neće biti priređen samo u centru Beograda, već i na Novom Beogradu gde će na bini na platou ispred tržnog centra "Merkator" okupljene zabavljati Vlado Georgiev i Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi.Grad Novi Sad svojim građanima za docek Nove godine poklaniće nastup jedne od najvecih zvezda sa naših prostora, Zdravka Čolića.

Na glavnoj bini na Trgu slobode, pored Čolića, nastupiće i novosadski "Big bend" ciji ce specijalni gost biti Bojana Stamenov. Doček Nove godine biće organizovan i na Trgu Kralja Milana u Nišu.

Nišlije će u najluđoj noći zabavljati rok sastav Bijelo dugme, a doček Nove 2017. godine će se razlikovati od dosadašnjih pre svega zbog humane note koju će imati.

Kako je navedeno iz AIK Banke, članice MK Grupe, koja je podržala novogodišnju žurku, ona će imati humanu notu s obzirom na to da je Klub privrednika Niša sa svojim prijateljima obezbedio donaciju od milion dinara za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR.

Navodi se i da će ta donacija biti iskorišćena za dogradnju i opremanje hemato-onkološkog odeljenja na Dečijoj klinici u Nišu. Doček Nove godine biće organizovan i na trgovima u Subotici i Čačku.

Tako će Subotičani u Novu godinu ući uz koncert Goce Tržan na centralnom gradskom trgu, dok će Lepa Brena pevati na Gradskom trgu u Čačku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track