Najnovije vesti

Ako hoćete da kupite zemlju u Srbiji, ovde je KVADRAT 150 DINARA!
Foto: Shutterstock

Ako hoćete da kupite zemlju u Srbiji, ovde je KVADRAT 150 DINARA!

Srbija

Republička direkcija za imovinu rapisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje u Inđiji, Irigu i Rumi.

U Beški, selu inđijske opštine, prodaju se dve građevinske parcele i to jedna površine 16 hektara, 78 ari i 86 kvadratnih metara, namenjena za radnu zonu.

 

Moguća je gradnja objekata - proizvodni ili skladišni objekat, kao izgradnja u kombinaciji, po početnoj ceni od 150 dinara po kvadratnom metru, odnosno 25.182.900 dinara za ceo plac.

 

Na prodaju je i građevinsko zemljište u Čortanovcima, takođe u opštini Inđija, od 15 hektara, 43 ara i 10 kvadratnih metara, planirano za turistički kompleks. I tu je početna cena 150 dinara po kvadratu, odnosno ukupno 23.146.500 dinara. 

U iriškoj opštini, u katastarskoj opštini Jazak–Prnjavor, na prodaju je gradsko građevinsko zemljište površine 2.316 kvadratnih metara, predviđeno za sport i rekreaciju. Početna cena je 300 dinara kza vadratni metar, ili 694.800 dinara ukupno.

 

Na prodaju je i neizgrađeno građevinsko zemljište u Rumi, površine 5.781 kvadrat, koje je namenjeno za izgradnju objekata proizvodnje, prerade i skladištenja, i to onih delatnosti koje neće imati negativna dejstva i ugrožavati čovekovu okolinu, a kao moguće navode tekstilna, obućarska, metalska, drvnoprerađivačka industrija.

 

Početna cena je 580 dinara za kvadratni metar, ili 3.352.980 dinara. Oglasi su otvoreni do početka marta, a kriterijum za ocenjivanje je najviša ponuđena cena po kvadratnom metru.

 

(dnevnik)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...