BURAN VIKEND IZA VRANJANACA: 7 povređenih u 6 saobraćajki, pune ruke posla za policiju
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Policajci na nogama

BURAN VIKEND IZA VRANJANACA: 7 povređenih u 6 saobraćajki, pune ruke posla za policiju

Srbija -

VRANJE - Na području Policijske uprave u Vranju, od 3. do 5. marta ove godine, registrovano je šest saobraćajnih nezgoda.

Sedam lica zadobilo je lake telesne povrede. Jedno lice je zadržano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopštila je PU Vranje.

Prema navodima policije tri saobraćajne nezgode su sa materijalnom štetom, a tri sa povređenim licima. Dve saobraćajke u kojima je pet lica zadobilo lake telesne povrede dogodile su se na području opštine Bujanovac.Saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica lakše povređena dogodila se u Vranju u nedelju oko 17 časova kod Autobuske stanice na raskrsnici ulica Partizanski put, Trg Bratstva i jedinstva i Bulevara AVNOJ-a, kada je došlo do sudara dva putnička vozila.

Protiv jednog od vozača biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je policija.

Proteklog vikenda na području PU Vranje registrovan je jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – vršenje nasilje nad drugim.

(T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track