Najnovije vesti

ŠABAC: Najbolji studenti postali savetnici gradonačelnika
Foto: Promo

ŠABAC: Najbolji studenti postali savetnici gradonačelnika

Srbija
17:26h

Najbolji šabački studenti, stipendisti grada Šapca postali su savetnici gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića. Svečana akademija povodom Dana grada bila je prilika da ih javno promoviše i dodeli im vizitkarte.

Naglasivši da Šabac ne bi bio to što jeste da ne poseduje stvaralačku energiju mladih, gradonačelnik Zelenović je poručio da nije dovoljan kvalitet biti najbolji, već je vrhunac pomoći drugima da budu bolji.

-Verujem da i vi i mi u javnoj upravi imamo zajedničku odgovornost da ovaj grad učinimo boljim mestom za život. A ko će to uraditi bolje nego vi – najbolji studenti našeg grada. Zato imam posebnu čast da vas  imenujem svojim savetnicima. Tako drage kolege, koji postajete savetnici gradonačelnika Šapca, imate priliku da svojim idejama, inicijativama i energijom, stvarno pokrenete ovaj grad. Za to ćete imati moju punu podršku i otvorena vrata svih gradskih struktura. Šabac ovim pokazuje da mladi ljudi nisu babaroge već stvaraoci naše budućnosti. Oni će jednog dana oblikovati ekonomiju, politiku i kulturu ovoga grada. Onaj ko se njih plaši i od njih skriva – direktno radi i protiv sebe, a i protiv onih koji su ga izabrali. Zato idemo svi zajedno napred kao jedinstveni tim, rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.Šabac stipendira 21 studenta sa najboljim prosekom i troje čija su buduća zanimanja procenjena kao deficitarna u Šapcu. Za stipendije u 2017. godini izdvojeno je 3,6 miliona dinara, a ovu praksu Šabac sprovodi od 2009. godine.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...