(FOTO) INCIDENT NA IZLOŽBI PASA U VRANJU: HRT odneo pobedu, a RUS opljačkan!
Foto: Tanja Stamenković

Manifestacija u Gradskom parku

(FOTO) INCIDENT NA IZLOŽBI PASA U VRANJU: HRT odneo pobedu, a RUS opljačkan!

Srbija -

Lena Raduga Halva, ruski hrt proglašen je za najlepšeg psa najmasovnije manifestacije pasa svih rasa koja je održana 1. maja u Gradskom parku u Vranju u organizaciji kinološkog društva “Švrća”.

Mića Mladenović, predsednik K.D. “Švrća” kaže za Kurir da je pas star dve i po godine, a njegova vlasnica je Irina Balakijeva iz Moskve.

"Drugo mesto osvojio je jorkširski terijer takođe iz Rusije iz Moskve, a treći pas je labrador retriever iz Ruisije. Kod mladih pasa pobednik je doberman iz Makedonije, a kod zrelih pasa kane korso iz Rusije", napominje Mladenović.

Na 8. po redu smotri upisano je ukupno 363 pasa, 112 rasa iz 17 evropskih država.

Foto: T.S.
Foto: T.S.

Na izložbi izvršena i pljačka!

Na manfestaciji koja je juče održana, nažalost je došlo i do incidenta. Prema rečima Miće Mladenovića ruski državljanin je ostao bez ranca u kome su se se nalazili pasoši, platne kartice i nešto novca, njegova dokumenta, ali i dokumenta njegovih prijatelja.

O svemu je obaveštena i policija što nam je i potvrđeno.

"Kada se to desilo oni su se javili čoveku koji je vođa grupe, on je mene kontaktirao. Mi smo na razglasu saopštili da je u pitanju sivo - crni ranac i ukoliko ga neko primeti da ga donese u kancelariju izložbe i da gavratimo vlasnicima. Policija intenzivno radi na slučaju. Vrlo je teško u ovom trenutku bilo šta reći, s obzirom da je posećenost bila neverovatna. Gradski park nažalost nije pokriven kamerama", navodi Mladenović.

(Tekst i foto: T. Stamenković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Džinovi među kucama: Ovo je 10 najvećih pasa na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track