(FOTO) HOROR U VRANJU: Stavili ŠTENE u kesu, DECA ga SPASAVALA, ali uzalud!
Foto: Facebook

Da se duša pokida

(FOTO) HOROR U VRANJU: Stavili ŠTENE u kesu, DECA ga SPASAVALA, ali uzalud!

Srbija -

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija šteneta koje je uginulo pošto su ga nepoznate osobe stavile u najlonsku kesu.

Na Fejsbuk stranici "Borba za život - Vranje" iza koje stoji udruženje za zaštitu životinja objavljena je fotografija šteneta koje je uginulo pošto ga je neko ubacio u kesu. Uz fotografiju objavljen je i poduži komentar.

Prenosimo vam deo komentara:

"Opet horor u Gornjoj čaršiji u Vranju! Nekim ljudima stvarno treba zabraniti da imaju bilo kakav kontakt sa bilo kojom zivotinjom, jer ovo stvarno više nema smisla, ovo je stvarno dokaz da smo mi ljudi stvarno đubrad. Pa ovo je prevazišlo sve granice normalnog, ljudskog, ne znam šta više da kažem, verovatno ću skroz da poludim pošto više nemam ni reči za sve ovo što se dešava životinjama. Pozvala su me deca koja mi inače pomažu kad su u pitanje životinje, i kažu našli smo malu kucu, zavezanu u kesu, jedva diše, ne može da stoji uopšte, kažu mi deca mnogo je maltretirana, mnogo mi je žao, a ja šta da kažem deci, zašto se neko iživljavao nad ovim malim psom, nad ovim nedužnim biće, zašto, šta je ono moglo nekom bolesnom umu da smeta! Kupili mu mleko i hleba, pružili mu ruku da ga spasu ali ono je uginulo, kažu mi deca nije moglo da izdrži baš su ga povredili.Ne znam za sve vas koji ćete ovo pročitati, ali meni se duša kida!!! Tanja Lakićević", piše na ovoj stranici.

(FOTO) GRAĐANI UZNEMIRENI: U Pirotu ubijen vlasnički PAS, leš pronađen na DEPONIJI!

(EPK)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Kuca u prevozu, kontrolori njemu nisu tražili kartu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track