SREĆA SE OSMEHNULA OCU I ĆERKI IZ DIMITROVGRADA Preživljavali od 12.000 pa dobili MILIONE na LUTRIJI
Foto: Jugmedia/Z. Panić

Premija otišla u prave ruke

SREĆA SE OSMEHNULA OCU I ĆERKI IZ DIMITROVGRADA Preživljavali od 12.000 pa dobili MILIONE na LUTRIJI

Srbija -

BEOGRAD - Ocu i ćerki iz Dimitrovgrada, Momčilu i Slađani Vidanović, koji su do sada preživljavali od 12.000 dinara mesečne penzije, sreća se osmehnula kada su izvukli glavnu premiju od 4,1 milion dinara na lutriji.

Njih dvoje su do sada živeli u trošnoj kući u Dimitrovgradu, a od 12.000 dinara penzije nisu mogli da pokriju ni osnovne troškove.

Foto: Jugmedia/Z. Panić
Foto: Jugmedia/Z. Panić

"Nismo imali ni kupatilo, penzija je mala, a i ćerki treba da može negde da ode", rekao je otac dobitnice Momčilo Vidanović. On decenijama, kaže, igra i loto i bingo i sada, kada se njegovoj ćerki sreća osmehnula, sve se isplatilo.

Slađana je 28. aprila kupila bingo listić, a ispostavilo se da je baš on dobitni. Zahvaljujući njenom srećnom dobitku od 4.121.556,80 dinara, Vidanovići će sada imati i pristojno mesto za život, jer će novac uložiti u izgadnju nove kuće na istom mestu gde su i do sada živeli.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

"Ne mogu da opišem kako sam se osećala, zaista ne mogu, ali bila je sreća, želim da izgradim novu kuću u dvorištu ili da možda kupim neku", rekla je srećna dobitnica.

Da je Slađanin listić zaista dobitni, potvrdila je njena prodavačica, koja je kao i sve komšije iz Dimitrovgrada rekla da je novac otišao u prave ruke. Slađana je sa ocem danas došla u Beograd, u Državnu lutriju Srbije, a novac je i zvanično prepisan na njeno ime.

(Tanjug/Foto: Jugmedia/Z. Panić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSKINJA ANASTASIJA JE NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Sada je pokazala kako LEPO peva! Oduševićete se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track