HUMANO: Neverovatna modna revija koja je oduševila sve
Foto: Aleksandar Davinić

SUZE RADOSNICE KOJE ŽIVOT ZNAČE

HUMANO: Neverovatna modna revija koja je oduševila sve

Srbija -

Bio je to neverovatan doživljaj i osećaj kada su krenuli prvi taktovi muzike, a na modnu pistu izašle prave lepotice u venčanicama

Da se sve može kad se hoće, pokazuje i neverovatna modna revija „Ja imam prava na ljubav i sreću“, koju je preksinoć u prepunom holu leskovačkog Kulturnog centra, povodom Svetskog dana obolelih od multiple skleroze, bez ičije pomoći, organizovalo MS Udruženja iz Leskovca.

Ipak. kako napominju Predrag Jovanović, predsednik, i Kata Stojanović, sekretar udruženja, pomogli su im njihovi verni prijatelji i saradnici. Kreaciju i modele za originalnu modnu reviju „Ja imam prava na ljubav i sreću“ obolele od multiple skleroze su same uradile i kao manekenke nosile.

foto: Aleksandar Davinić

Bio je to neverovatan doživljaj i osećaj kada su krenuli prvi taktovi muzike, a na modnu pistu izašle prave lepotice u venčanicama. Suze hrabrosti, oduševljenja i radosnice krenule su mnogima na oči. Aplauz i oduševljenje i neverovatno ohrabrenje i osmeh na licima manekenki koje su sa toliko volje i ljubavi koračale improvizovanom modnom pistom.

Članovi udruženja su ovom prilikom izložili svoje radove u okviru humanitarne prodaje. Ovaj po svemu zanimljiv program svojim učešćem upotpunili su učenici leskovačke muzičke škole i hor mladih devojaka „Viva voće“.

A. Davinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track