VOZI ZA AUTIZAM: Kraljevački moto klub Kings organizuje humanitani moto-skup u Mataruškoj banji
Foto: MC Kings

dođite na kingstock

VOZI ZA AUTIZAM: Kraljevački moto klub Kings organizuje humanitani moto-skup u Mataruškoj banji

Srbija -
foto: MC Kings

Kraljevački moto klub "Kings 98" svake godine organizuje moto-skup humanitarnog karaktera, a ovogodišnje okupljanje motorista poznato kao “Kingstock” biće posvećeno prikupljanju pomoći za decu pogođenu autizmom.

Ove godine moto skup se ipak neće održati na staro mestu, pored njihove vikend-kuže u naselju Jovac, već u Mataruškoj Banji, u parku pored reke Ibar.

- Usled zabrane korišćenja dela placa ispod naše vikendice , gde se do sada održavao skup, celu organizaciju prebacujemo u Matarušku banju, u banjski park, na obali reke Ibar. Potrudili smo se da dobru lokaciju nadoknadimo još boljom, tako da imamo odličan prilaz asfaltnim putem, veliku ravnu travnatu površinu za glavno dešavanje, debelu hladovinu za kamp i odmor, i reku Ibar za brčkanje i rashladjivanje. Ko bude želeo, u neposrednoj blizini, uz sam park, postoji i par privatnih smeštaja, pa nas može kontaktirati da bi smo i to organizovali. Kako smo se trudili do sada, i ove godine će biti odličan izbor bendova, kaže Vladica Vukomanović iz MK Kings.

On naglašava da će ove godine prihod od humanitarnog skupa biti namenjen udruženju koje se bavi problemima osoba sa autizmom.

- Dođite da se lepo provedemo i pokažemo veliko bajkersko srce, i uz tradicionalno dobar provod pomognemo onima kojima je to najpotrebnije, kaže Vukomanović.

Popularni Kingsi su inače osnovani 1998. godine, a ovaj klub danas čini 17 članova različitih zanimanja i uzrasta, od 25 do 65 godina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track