(VIDEO) LJUBAV DUBLJA I OD MORSKIH DUBINA: Oduševićete se kada čujete kako je ovaj Vranjanac zaprosio devojku!
Foto: Privatna Arhiva

Romantika na obali egejskog mora

(VIDEO) LJUBAV DUBLJA I OD MORSKIH DUBINA: Oduševićete se kada čujete kako je ovaj Vranjanac zaprosio devojku!

Srbija -

Strahinja (32) ekonomista iz Vranja na originalan način priredio je iznenađenje svojoj dugogodišnjoj devojci Milici (26), profesorki švedskog i norveškog jezika dok su letovali u Grčkoj u Paljuriju.

foto: Privatna Arhiva

Strahinja je verio Milicu izronivši s prstenom iz Egejskog mora, na jednoj od najlepših plaža na Kasandri, prvom kraku Halkidikija. Milica nije mogla ni da sanja da će joj dečko na potpuno neobičan način iskazati ljubav i prirediti veridbu za pamćenje.

foto: Privatna Arhiva

Tog jutra otišli su na plažu poneli kameru kojom je Milica pratila Strahinju dok je plivao, a onda i zaronio u more. Nije ni slutila šta će se desiti kada Strahinja izađe iz morskih dubina. Izronio je iz vode i kao pravi džentlmen prišao svojoj devojci držeći u ruci verenički prsten. Zaprosio je, a onda joj je na ruku stavio prsten. Milicu je ovakav gest oduševio vrisnula je od sreće izgovorila “da, da”, zagrlila i poljubila svog dečka koji nije skidao osmeh sa lica svestan da je napravio pravu stvar, jer je na poseban način isprosio i verio svoju devojku.

foto: Privatna Arhiva

Svaka devojka mašta o tome da bude isprošena na savršen i predivan način. To ostaje kao jedna od najlepših i najdražih uspomena u životu. Milica je imala tu sreću da doživi ovakvu veridbu na jedan od najdivnijih načina. Originalnost i hrabrost koju je Strahinja pokazao u važnom životnom trenutku prema svojoj devojci učinili su da ovo bude veridba za pamćenje.

Ovaj mladi i zaljubljeni par uskoro planira i venčanje. Vranje ne pamti ovakvu veridbu i očekuje i venčanje za pamćenje koje će krunisati ljubav dvoje mladih.

(Kurir.rs/T. Stamenković/Foto: T. Stamenković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPROSIO JE DEVOJKU NA IVICI PROVALIJE: Najlepši trenutak u životu prekinula im je KATASTROFA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track