Najnovije vesti

(FOTO) SREĆAN KRAJ PRIČE IZ VRGUDINCA KOJA JE PODELILA SRBIJU: Ovaj bračni par živeće besplatno u kući Nišlijke Mile!
Foto: Facebook printscreen/Mila Vanić Janković

(FOTO) SREĆAN KRAJ PRIČE IZ VRGUDINCA KOJA JE PODELILA SRBIJU: Ovaj bračni par živeće besplatno u kući Nišlijke Mile!

Srbija

BEOGRAD - Nišlijka Mila Vanić Janković i njena porodica, među skoro 1.000 zainteresovanih, izabrali su bračni par koji će besplatno stanovati u njenoj kući u belopalanačkom selu Vrgudinac!

foto: Printscreen Facebook

Priča koja je podelila javnost na srpskim društvenim mrežama sada je dobila srećan kraj. Mila je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografije na kojoj se vide kako ona i njena porodica razgovaraju s bračnim parom kojem će besplatno ustupiti kuću na korišćenje.

foto: Facebook printscreen/Mila Vanić Janković

Mila inače besplatno uz kuću na korišćenje ustupa i dvorište, njive, a stanari će samo plaćali trošak za struju koju su potrošili.
 

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Mila je nedavno objavila na svom Fejsbuk profilu da želi da udomi jednu siromašnu porodicu u kući koju će naslediti od majke jer joj je teško da gleda kako kuća zvrji prazna i propada jer u njoj niko ne živi.

foto: Printscreen Facebook

Mila je u ponudi naglasila da bi porodica, naravno, tu živela potpuno besplatno. Kuća se nalazi u belopalanačkom selu Vrgudinac.


Kuća je stara, ali očuvana i porodica bi mogla u njoj da živi godinama, tek sa nekim manjim ulaganjima poput krečenja, a na duže staze i malo većim kao što je kupatilo pošto ga u kući nema.

foto: Printscreen Facebook

Mila se na ovakav korak odlučila posle dogovora s najbližim članovima porodice, jer u kuću retko dolaze, tek dva-tri puta godišnje - da je obiđu i otključaju.

Mila inače besplatno uz kuću na korišćenje ustupa i dvorište, njive, a stanari bi samo plaćali trošak za struju koju su potrošili.

Milu je dosad pozvalo čak 1.000 porodica, a onda je usledio šok na Fejsbuku.

foto: Printscreen Facebook

- Prvo su me pravili sveticom, a onda su krenule strašne pretnje i uvrede, jer nisu izabrani baš oni - otkrila je Mila na svom Fejsbuku. Mila je u međuvremenu, kako je i najavila, isključila FB post sa ovom svojom objavom u kojem su bile i fotografije kuće kao i ponuda za stanovanje jer su novi ukućani izabrani.

(Kurir.rs/SĐP/Facebook/Foto: Facebook printscreen)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Suze radosnice u domu Ćirića: Stigla pomoć AMG i drugih kompanija!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...