NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA DRAMA U NIŠU: Slovenac skočio u Nišavu zbog devojke Ruskinje!
Foto: M.M.

KAO NA FILMU

NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA DRAMA U NIŠU: Slovenac skočio u Nišavu zbog devojke Ruskinje!

Srbija -

Šansa da se udavi je bila minimalna, s obzirom na to da je vodostaj Nišave ispod metra, ali je mogao ozbiljno da se povredi zbog pada u plićak

NIŠ - Slovenački državljanin S. G. V. (45) skočio je juče s mosta u Nišavu nakon što se posvađao s devojkom Ruskinjom. Slovenac je lakše povređen posle pada u plićak, a nakon lekarskog pregleda poslat je na Kliniku za mentalno zdravlje.

Nesvakidašnja ljubavna drama odigrala se juče oko 11.30 sati, kada se Slovenac popeo na ogradu pešačkog mosta u blizini gradske toplane i skočio s visine od oko deset metara.

- Video sam ga kako pada s mosta, učinilo mi se da pliva, ali kad sam prišao bliže, primetio sam da ga voda obrće. S još jednim čovekom sam utrčao u reku i izvukao ga na obalu, a ubrzo nam je u pomoć priskočila i policija. Dok smo ga spasavali, povratio je, očigledno se nagutao vode - priča jedan od spasilaca i dodaje da je davljenik bio primetno pijan:

- Zaplitao je jezikom, kazao je da je iz Slovenije i da je u Niš došao s devojkom, ali da su se posvađali i da je zbog toga skočio. Šansa da se udavi je bila minimalna, s obzirom na to da je vodostaj Nišave ispod metra, ali je mogao ozbiljno da se povredi zbog pada u plićak.

foto: M.M.

Slovenca je Hitna pomoć prebacila do Urgentnog centra, gde je ustanovljeno da nema ozbiljnijih povreda.

- U skladu s procedurom, pacijent je upućen na Kliniku za mentalno zdravlje - kažu doktori. O ovom događaju biće obaveštena i slovenačka ambasada. Fatalna Ruskinja nije se oglasila povodom očajničkog poteza svog momka.

Kurir / D. K.

Foto: M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track