LESKOVAČKI IZAZOV: Ovi mladići iskaču pred automobile, ugrožavaju svoje i tuđe živote, provociraju građane, i sve to snimaju kamerom
Foto: Jugmedia.rs

užas

LESKOVAČKI IZAZOV: Ovi mladići iskaču pred automobile, ugrožavaju svoje i tuđe živote, provociraju građane, i sve to snimaju kamerom

Srbija -

Stalno govorimo o tome da se našoj omladini treba pružiti šansa da se kreativno izrazi, ali pojedini njihovi postupci su toliko zabrinjavajući i jezivi da se svima koji su odgledali ovaj klip ledi krv u žilama.

Naime, reč je o „nebuloznim“ izazovima koje mladi Leskovčani postavljaju međusobno, pa čak iskaču ispred automobila na sred ulice, sve to beleže kamerom i na kraju postavljaju na Youtube, i već imaju na hiljade pregleda njihovih riskantnih poteza.

foto: Jugmedia.rs

Pored činjenice da ovim izazovima ugrožavaju svoje ali i tuđe život,e u trenucima pokušavaju da budu bezuspešno duhoviti, a reakcija apotekarke u centru Leskovca na njihove budalaštine će vas oduševiti.

Ako niste imali nerava da pogledate video klip, u petom minutu je mladić dobio izazov da uđe u apoteku i zatražio da kupi četvrtinu bureka sa sirom, na šta mu je apotekasrka odgovorila da imaju samo sa mesom i spanaćem, na šta je mladić ostao zbunjen i shvatio da mu „štos“ nije uspeo.

Stručnjaci i psiholozi nisu iznenađeni ovakvim pojavama i kažu da su ogledalo današnjice.

„Kada smo prepuni stravičnih rijaliti programa i promovisanja u medijima osoba sa margina društva, ovakve stvari ne mogu da iznenade“, komentarišu.

Sa druge strane, grad Leskovac preko Kancelarije za mlade organizuje brojne programe u koje uključuje mlade ljude, pre svega kako bi afirmisali njihove talente, ali im i dali šansu da urede okolinu u kojoj žive preko projekta „Aktiviraj se“.

(Kurir.rs/Jugmedia.rs, D.Marinković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track