ZAVLAČENJE: Isfušerili krov škole, oduvao ga vetrić!

Učenici u velikom problemu

ZAVLAČENJE: Isfušerili krov škole, oduvao ga vetrić!

Srbija -

Oštećena je OŠ „Josif Pančić“ u Brveniku, u čiju obnovu je pre godinu dana uloženo mnogo novca

Vetar koji je duvao prošlog ponedeljka srušio je krov izdvojenog odeljenja u naselju Brvenik matične Osnovne škole „Josif Pančić“ u Baljevcu.

Za dlaku je izbegnuta tragedija jer deca u tom momentu nisu bila u objektu, ali je velika nepoznanica kako je krov, koji je renoviran pre samo godinu dana, mogao da odleti, budući da je u njegovu rekonstrukciju već uloženo mnogo novca.

Roditelj Branko Milošević, čije dete pohađa treći razred pomenute škole, kaže za Kurir da se nemili događaj desio pre više od deset dana, a da još uvek nema zvaničnih informacija kad će krov biti popravljen.

- Dok se ne popravi krov, decu voze u drugu školu udaljenu deset kilometara, maltretiraju ih. Problem je to što mlađa deca završe časove ranije i onda čekaju dva sata da stariji razredi završe kako bi ih sve zajedno vratili kući. Pitanje je i koliko će trajati taj njihov organizovani prevoz - priča Milošević.

On dodaje da je tog dana izbegnuta tragedija, ali da roditeljima nije jasno kako se krov koji je renoviran pre godinu dana srušio:

- U rekonstrukciju je uložen veliki novac. Neko nas vuče za nos, a štite te ljude koji su renovirali, neće ni da nam kažu ko su oni. To je klasično zavlačenje. Nakon rušenja nije održan nijedan roditeljski sastanak, niko nam se nije zvanično obratio. Sramota! Navodno se čeka tender za popravku.

M. Branković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV UŽIVO: EKSKLUZIVNI SNIMCI! Evo koliku je pustoš za sobom ostavio pazovački tornado!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track