BRUTALNI NAPAD NA SREBRNOM JEZERU: Bivši predsednik odbora SNS pretučen ispred porodične kuće
Foto: Printscreen/Facebook

Čekali ga u autu na parkingu

BRUTALNI NAPAD NA SREBRNOM JEZERU: Bivši predsednik odbora SNS pretučen ispred porodične kuće

Srbija -

Zlatko Šulović (65) bivši predsednik SNS Odbora iz Velikog Gradišta, u petak ujutru, u 8 časova, bru­tal­no je pre­tu­čen ispred porodiče kuće na Srebrnom jezeru.

Šulovića su batinaši u petak ujutru sačekali ispred njegove porodiče kuće na Srebrnom jezeru i brutalno pretukli. Kako su kamere zabeležile, Šulovića su dvojica za sada nepoznata lica čekala u autu na parkingu ispred njegove kuće na Srebrnom jezeru. Kada je Šulović izašao iz kuće, dvoje nepoznatih lica izašla su iz vozila i prišla Šuloviću sa namerom da iznajme jednu sobu.

Dok im je objašnjavao uslove za iznajmljivanje jedan od njih ga je iznenada pesnicom udario u glavu. Od siline udarca koji je zadobio Šulović je pao na zemlju, nakon toga su ova dvojica počela da ga šutiraju narednih 15-20 minuta. Šulovićeva supruga koja se u tom momentu nalazila u kući, a koja je pre par meseci doživela infakt zbog stresa, čuvši viku i zapomaganje njenog supruga, istrčala je van iz kuće i počela je da vrišti i doziva upomoć, međutim niko od prolaznika niti komšija nije pritekao u pomoć, prenosi TPK news.

Nakon 15-20 minuta tj. kada su batiši procenili da je bilo dovoljno, vratili se u crno-teget boje „audi“ i udaljili sa mesta zločina. Nakon dolaska policije izvršen je uviđaj na mestu zločina, i trenutno se traga za vlasnikom „audia“.

Šulović je zbrinut u domu zdravlja sa lakšim telesnim povredama. Nakon pružene lekarske pomoći Šulović je pušten kući gde čeka da policija uradi svoj posao i pronađe dvojicu batinaša, sa nadom da će sa njihovim pronalaskom da se otkrije ko je naručilac i zbog čega.

(Kurir.rs/tpknews/Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track