I POGREBNA OPREMA NA ODLOŽENO: Žitelji Vrbasa mogu da se sahranjuju na 5 rata
Foto: Profimedia

Pomoć rodbini pokojnika

I POGREBNA OPREMA NA ODLOŽENO: Žitelji Vrbasa mogu da se sahranjuju na 5 rata

Srbija -

VRBAS - Rukovodstvo JKP "Komunalac Vrbas" donelo je odluku da, posle nekoliko godina, ponovo građanima omogući kupovinu pogrebne opreme na odloženo plaćanje.

Prema rečima vršioca dužnosti generalnog direktora Siniše Adamovića, ovim potezom ta firma želi da izađe u susret građanima da lakše prebrode situaciju u kojoj se nađu i sve vezano ѕa sahranu bližnjih završe na jednom mestu u najkraćem mogućem roku.

foto: Dragana Udovičić

"Nadzorni odbor je na sednici doneo odluku kojom se omogućava građanima Vrbasa da uslugu kupovine pogrebne opreme ostvare na pet jednakih mesečnih rata. Želimo na taj način da budemo konkurentni privatnim preduzećima koja se bave prodajom pogrebne opreme na teritoriji opštine Vrbas a i šire i da na neki način građanima približimo i ovu uslugu uzimajući u obzir da je oprema koju prodaje Komunalac najpovoljnija u gradu i okolini. Naš primarni cilj je da povratimo poverenje građana i u ovom segmentu usluga koje pružamo", kaže Adamović.

Pored mogućnosti plaćanja opreme na rate i najpovoljnije i najbogatije ponude, kako navode iz ove firme, u njihovoj cvećari, koja se nalazi na ulazu u groblje, nudi se širok asortiman cvetnih aranžmana po povoljnim cenama.

(Kurir.rs/Radio 021/Foto: Kurir/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track