Najnovije vesti

(VIDEO) AMERIKANKA DIGLA NIŠ NA NOGE: Glasno propovedala veru, a oni mislili da hoće da skoči s mosta pa pozvali Hitnu?!
Foto: Youtube Printscreen

(VIDEO) AMERIKANKA DIGLA NIŠ NA NOGE: Glasno propovedala veru, a oni mislili da hoće da skoči s mosta pa pozvali Hitnu?!

Srbija

Niš možda mnogo toga nema, al’ blesavih priča ima na pretek. Šta se onda dogodilo pre tri dana na Tvrđavskom mostu? Stigla je i Hitna pomoć, ali…

Jedna Amerikanka je stala na most kod Tvrđave i glasnim tonom počela je da propoveda svoju veru koja ima veze sa Isusom Hristom.

 

Policajac, verovatno misleći da hoće da skoči s mosta je odmah reagovao i zvao Hitnu pomoć. Dok policajac, ali i Hitna pomoć nije stigla na most, nešto malo naroda se okupilo, a prišao joj je jedan deda s pitanjem: "Ćerko bre, što vičeš“?

 

Mnogi su mislili da hoće da skoči s mosta, ali ona je uporno čitala Bibliju i to glasnim tonom. Policajac se zgranuo. 

- Mi smo stigli i videli da nema govora o samopovređivanju nego je Amerikanka samo odabrala to mesto gde bi ubeđivala narod u neku svoju veru. Za sve to vreme je neki momak snimao i njen govor i naš razgovor. Nismo medicinski ni reagovali jer nema povređenih - rekli su nam u Hitnoj pomoći.

 

Devojka, od oko 30 godina, nastavila je svoju misiju, ali na Trgu Kralja Milana gde su je mnoge Nišlije šetači unezvereno gledali dok je pričala kako će Isus sve da nas spasi, a što se iz video materijala i može videti. Amerikanku niko nije od nadležnih službi „uznemiravao“ posle situacije na tvrđavskom mostu.

 

(Kurir.rs/Građanin/M.S./Foto: Youtube printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...