Najnovije vesti

UŽASAN PRIZOR U SELU KOD VRANJA: Lutalice rastrgle tele!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Gornja Otulja

UŽASAN PRIZOR U SELU KOD VRANJA: Lutalice rastrgle tele!

Srbija

Psi lutalice rastrgli su tele u selu Gornja Otulja nedaleko od Vranja. Tele je paslo na livadi u stadu koje je vlasništvo Stojadina Dimitrijevića (63).

 

Dimitrijević u tom selu živi sa suprugom I ima stado od tridesetak krava i teladi.

 

Stojadinova ćerka Sandra Dimitrijević Stojković koja živi u Vranju navodi da je Gornja Otulja planinsko selo sa desetak domaćinstava. Nemili događaj se prema njenim rečima desio u nedelju.

 

“Roditelji su izveli krave i telad na ispašu. Naišao je čopor pasa lutalica i napao stado. Otac i majka su pokušali da zaštite stado, ali jedno tele je nestalo. To su primetili kad su sa stadom krenuli kući. Otac je tražio tele od nedelje i našao ga je u ponedeljak u jednoj uvali raskomadano i rastrgnuto u tom delu gde je stado bilo na ispašu”, navodi Sandra.

 

Ona napominje da ovo nije prvi napad lutalica na očevo stado.

 

“Pre mesec dana se isto desilo, tada su takođe napali telad i dva su povredili. Jedno se još uvek oporavlja, hoda sad normalno jede , dok je drugo uginulo”, priča Sandra. Ona kaže da je njen otac slučaj prijavio policiji a ona je obavestila nadležne u vranjskom “Komradu”.

 

Sandra kaže da je potpuno zatečene i zabrinuta. Posle svega što se izdešavalo u selu Gornja Otulja gde joj žive roditelji jednostavno ne zna šta da kaže.

 

T. Stamenković
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...