DŽUMBUS U NIŠU: Sekretarka smenjena zbog odlaska u toalet na skupštinskoj sednici
Foto: Shutterstock

Nesvakidašnja sednica Skupštine opštine Crveni krst

DŽUMBUS U NIŠU: Sekretarka smenjena zbog odlaska u toalet na skupštinskoj sednici

Srbija -

NIŠ - Odborničkom većinom, sekretar Skupštine opštine Crveni krst Danijela Milićević, smenjena je sa te funkcije. Nezvanično, ovakav ishod nema odobrenje stranačkih organa u Nišu, zbog čega je naprednjaci trebalo da razgovaraju na sastanku Gradskog odbora, zakazanom za utorak 28. novembra, koji je danas iznenada otkazan do daljeg.

Razrešenje Danijele Milićević, koja funkciju sekretara Skupštine opštine Crveni krst u Nišu obavlja već sedam godina, pokrenulo je 13 odbornika, jer je napustila prethodnu sednicu Skupštine ove opštine zbog "odlaska u toalet" i to na pet minuta, bez odobrenja predsedavajućeg, čime je narušila njen ugled, stoji u obrazloženju predlagača?!

Sednica iznenada otkazana do daljeg

Na danas, iznenada odloženom sastanku Gradskog odbora SNS, koji je prvobitno zakazan za utorak 28. novembra, niški naprednjaci su trebali da raspravalju o smeni Danijele Milićević, predlogu kandidata za novog direktora Turističke organizacije Niš, partijskoj nedisciplini, odnosno izbacivanju Miloša Banđura iz stranke i njegovoj smeni sa mesta zamenika gradonačelnika Niša.

Naprednjake u gradu očekuje težak vikend i da će se neslaganja oko kadrovskih pitanja nastaviti, očekivanja poznavalaca prilika u gradu na Nišavi su se i obistinila, a da stvar još nije "svršena", i da vikend ima produženi efekat, potvrđuje neočekivano odlaganje do daljnjeg, sastanka Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu.

(Kurir.rs/Južna Srbija/Foto: Shutterstock/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Vojska SAD i u Srbiji?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track