NS PARKING SERVIS POSLE SPORNE SLIKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ta Fejsbuk stranica je lažna, pokrenuli smo postupak!
Foto: Kurir/Petar Lazović/Ilustracija

identitet im je zloupotrebljen

NS PARKING SERVIS POSLE SPORNE SLIKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ta Fejsbuk stranica je lažna, pokrenuli smo postupak!

Srbija -

NOVI SAD - JKP "Parking servis" pokrenuo je postupak protiv osoba koje neovlašćeno, u ime preduzeća, vode fejsbuk stranicu "U službi građana Parking servis", a nakon što su pojedini portali preneli fotografiju objavljenu na toj stranici.

foto: Printscreen Facebook

Reč je o fotografiji kovanica na gomili, a kojima je jedan građanin navodno plaćao kaznu za uklanjanje vozila sa nepropisnog parkinga. Administrator stranice predstavio se u ime preduzeća i poručio da je "Parking servisu" poslata pomenuta fotografija.

Fotografija je izazvala reakcije građana, ali i zvaničnu reakciju preduzeća. Na pitanje 021 da li preduzeće stoji iza ove stranice, u "Parking servisu" navode da im je identitet zloupotrebljen.

"'Parking servis' se javno ograđuje od pokrenute stranice na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj se neovlašćeno pojavljuju obeležja našeg preduzeća, što dovodi u zabludu građane i korisnike Fejsbuka da se radi o zvaničnom profilu JKP 'Parking servis'. U tom smislu smo pokrenuli postupak kod nadležnih organa kako bi bile preduzete zakonom predviđene mere za ukidanje ovog profila i utvrđivanje odgovornosti za zloupotrebu identiteta Preduzeća", poručuju u "Parking servisu".

foto: JP Parking servis Novi Sad printscreen

Kako dodaju, sva javna i medijska komunikacija se odvija preko Službe za odnose sa javnošću.

"Pozivamo korisnike naših usluga da sve informacije vezane za delatnost i aktivnosti Parking servisa potraže na sajtu preduzeća", zaključuju u "Parking servisu".

(Kurir.rs/Radio 021/Gorica Nikolin/Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IVIČNJAK, BANDERA, JEZERO: Jedino što je luzer za volanom promašio bili su pešaci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track