Smenjeni direktori javnih preduzeća u Kuršumliji

Smenjeni direktori javnih preduzeća u Kuršumliji

Srbija -
Za direktora Direkcije za izgradnju izabran je Goran Đorđević, Vojkan Čarapić za direktora Javnog Komunalnog preduzeća, Ivan Kovačević za direktora Turističke organizacije, a Uranija Petrović za direktora Doma zdravlja

KURŠUMLIJA - U nastavku konstitutivne sednice Skupštine opštine Kuršumlija danas su, posle izbora zamenika predsednika opštine, smenjeni svi direktori javnih preduzeća i ustanova u tom gradu.

Za zamenika predsednika opštine izabran je Jovica Đinović iz Srpske napredne stranke, a zatim je izglasana smena članova Upravnih odbora Direkcije za izgradnju, Komunalnog preduzeća, Doma zdravlja i Turističke organizacije i na ta mesta izabrani novi članovi iz redova vladajuće koalicije SNS i DSS.

Skupštinska većina u Kuršumliji je izabrala Gorana Đorđevića za direktora Direkcije za izgradnju, Vojkana Čarapića za direktora Javnog Komunalnog preduzeća, Ivana Kovačevića za direktora Turističke organizacije i Uraniju Petrović za direktora Doma zdravlja.

Smena direktorke Doma zdravlja u Kuršumliji Ljiljane Arsenijević iz Demokratske stranke, koja ju je na to mesto i postavila, izazvala je negodovanje opozicije koja je istakla da je to učinjeno"nezakonito".

Lokalnu vlast u Kuršumliji sa 19 od 37 odbornika, čine SNS sa 14 mandata i DSS sa pet. U opoziciji su DS sa osam, URS sa pet i SPS sa pet odbornika, koji su do sada bili na vlasti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track