DEČAK BEŽAO OD LUTALICE PA PROPAO KROZ SVETLARNIK: Pao sa visine od pet metara, ali nije životno ugrožen
Foto: Profimedia

imao je sreće

DEČAK BEŽAO OD LUTALICE PA PROPAO KROZ SVETLARNIK: Pao sa visine od pet metara, ali nije životno ugrožen

Srbija -

Bežeći od psa koji ga je jurio u centru Niša, dečak star oko 15 godina propao je danas nešto posle 15 časova kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza, saznaje agencija Beta od očevica tog nesrećnog dogadjaja.

"Čuo sam samo prasak i video dečaka kako pada kroz podzemni prolaz. Pao je glavom i ledjima, nadam se da je dobro, ali pao je sa velike visine, ovde sigurno ima više od pet metara", rekao je jedan od očevidaca. On je kazao da je dečak pao na sto kafića koji se nalazi ispod kupole što je donekle ublažilo pad.

Prodavci iz butika koji se nalaze u blizini kupole kroz koju je dečak propao kažu da nisu ništa videli ali su čuli prasak stakla i videli dečaka kako leži na betonu.

"Prolaznici su mu odmah pritrčali i vrlo brzo je došla hitna pomoć, mislim da je dečak bio svestan kad su ga odneli", kazala je prodavačica zaposlena u obližnjem butiku.

Petnaestogodišnji dečak koji je danas propao kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza zadobio je blaži potres mozga i naprsnuće podlaktice, rečeno je u Kliničkom centru u Nišu. Agenciji Beta rečeno je u niškom Kliničkom centru da dečak nema teže povrede i nije životno ugrožen.

"Posle kompletne dijagnostike ustanovljeno je da dečak nema teže povrede i nije životno ugrožen. Zbrinut je u poluintenzivnoj nezi Klinike za ortopediju i hirurgiju", kazali su u niškom Kliničkom centru.

(Kurir.rs/Beta, Foto: Ilustracija/Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SVEDOK ATENTATA NA OLIVERA IVANOVIĆA dao detaljan opis muškarca koji je zapalio auto smrti!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track