DRAMA U LEBANU, MEŠTANI NAPRAVILI ŽIVI ZID: Zoran se polio benzinom, čeka izvršitelja i PRETI DA ĆE SE ZAPALITI!
Foto: Jugmedia/Dragan Marinković

DEVET PORODICA OSTAJE BEZ POSLA

DRAMA U LEBANU, MEŠTANI NAPRAVILI ŽIVI ZID: Zoran se polio benzinom, čeka izvršitelja i PRETI DA ĆE SE ZAPALITI!

Srbija -

LEBANE - Zoran Ranđelović (56) zabarikadirao se od jutros u svom lokalu bele tehnike, polio benzinom i preti da će se zapaliti u iščekivanju privatnog izvršitelja, koji je najavio da će ga iseliti iako presuda još nije pravosnažna.

Kako piše Jugmedia, Ranđelovićevih 9 radnika sa porodicama, članovi njegove porodica, prijatelji i komšije, napravili su oko te nekadašnje modne kuće živi zid i kažu da neće dozvoliti izvšiteljki da uđe u lokal.

"Da li su oni svesni šta čine. Ostavljaju 9 porodica bez hleba. Zoran je častan čovek. Dugo radim kod njega i znam da nikada nikome ne duguje ništa“, kaže Slađana Stamenković.

Ovaj nesvakidašnji događaj uznemirio je Lebančane, koji u velikom broju posmatraju scenu oko zgrade modne kuće.

foto: Jugmedia/Dragan Marinković

U Katastru nepokretnosti rečeno je da je sporni lokal s belom tehnikom trenutno upisan kao – ničiji, ali je nejasno kako je on prvostepenom presudom, koja je poništena, došao u ruke drugog čoveka, pošto je taj lokal, odnosno, bivša modna kuća, pripadala poznatom preduzeću u stečaju.

Policija je prisutna i posmatra sa strane.

Inače, kako piše Jugmedia, trgovac Zoran Ranđelović je zbog svoje dobrote u Lebanu dobio nadimak – veresija, jer je svojim sugrađanima prodavao belu tehniku, pa su oni plaćali kada bi imali novac. Često, kažu, platio bi iz svog džepa kada rata dođe na naplatu, a dužnici mu vraćali kada bi imali.

"Ima podeblju svesku ispisanu sa imenima dužnika, koji su od njega kupovali električni šporet ili spavaću sobu. Ovo je velika sramota, velika grehota što ovakvog jednog dobročinitelja izbacuju na ulicu", komentarišu okupljeni Lebančani.

(Kurir.rs/Jugmedia/Dragan Marinković/Foto: Jugmedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ŽIVIMO KAO U GROBU, A USKORO NAS I ODATLE TERAJU! Priča Biserke i Ljube je najtužnija priča sa Kosova!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track