FEKALIJE USRED DEČJEG IGRALIŠTA: Leskovčani strahuju od zaraze, od smrada ne mogu da dišu!
Foto: Jugmedia/Dragan Marinković

svaki dan je sve gore

FEKALIJE USRED DEČJEG IGRALIŠTA: Leskovčani strahuju od zaraze, od smrada ne mogu da dišu!

Srbija -

LESKOVAC - U naselju Solidarnost u Leskovcu već danima se izliva kanalizacija, smrad je nepodnošljiv, a fekalije su dospele do ljuljaški na igralištu koje koristi stotinak dece i sportskog terena sa isto toliko rekreativaca.

Kako piše Jugmedia, stanari okolnih zgrada su gradskom „Vodovodu“ pre dvadesetak dana platili 7.000 dinara da reši ovaj problem, ali je situacija postala još gora.

"I prvi put nakon čišćenja nisu dezinfikovali ceo prostor, jer to su ipak fekalije, pacovi su već počeli da kopaju rupe i beže, i nisu rešili suštinski problem, tako da se sve ponovilo i izliva se sve više i više“, kaže nam meštanin jedne od obližnjih zgrada Milutin Smiljković.

foto: Jugmedia/Dragan Marinković

Iako je dečji raspust u toku, lepo vreme, i igralište bi trebalo da bude puno dece, tvrdi, roditelji su im zabranili da izlaze i gaze po fekalijama.

„A niko više neće ni da im plaća da čiste jer već svi preko računa plaćamo redovno održavanje. Samo, ne znam ko će da reši ovaj problem“, pita se ovaj čovek.

I dok se stanari i upravnici zgrada „natežu“ sa javnim komunalnim preduzećima, izvor zaraze, od kojeg meštani strahuju, u ovom delu Leskovca je sasvim moguć, a smrad će nastaviti da se solidarno širi kroz celo naselje Solidarnost.

(Kurir.rs/Jugmedia/Dragan Marinković/Foto: Jugmedia, Dragan Marinković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track