SAOBRAĆAJ OTEŽAN, ALI PROHODAN, PAHULJE KRUPNE KAO NA PLANINI: Evo kako se Novosađani bore sa ledenim danima
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Zimska služba na terenu

SAOBRAĆAJ OTEŽAN, ALI PROHODAN, PAHULJE KRUPNE KAO NA PLANINI: Evo kako se Novosađani bore sa ledenim danima

Srbija -

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i članovi Gradskog štaba za vanredne situacije obišli su jutros radnike komunalnih preduzeća koji su angažovani u okviru Zimske službe i uverili se, kako se navodi u saopštenju, da je kroz sve ključne saobraćajnice u gradu prohodnost redovna, s tim što je na nekim deonicama saobraćaj usporen.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ovog jutra sve zimske službe rade neprekidno u tri smene, na terenu je oko 80 vozila mehanizacije i oko 250 ljudi, pre svega zaposlenih u javno-komunalnim preduzećima „Put“, „Čistoća“, „Gradsko zelenilo“ i „Parking servis“, saopšteno je iz gradskog odeljenja za odnose s javnošću.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Možemo reći da grad normalno funkcioniše i da je saobraćaj normalnog intenziteta, s tim da je možda usporen na nekim deonicama, dok JGSP „Novi Sad“ redovno prevozi putnike na svim linijama, rekao je Vučević. On je dodao da ovo vreme nije ništa neuobičajeno za zimski period , ali da uverava građane da će svi ljudi koji su u sistemu Štaba zimske službe bez prekida raditi svoj posao u narednim danima.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Zbog vetra i nanosa snega, otežano je stanje na deonici između Kovilja i Budisave, kao i Budisave i Kaća, tako da ćemo ubrzati njihovo sređivanje, dok je sremska strana grada sasvim solidna i prohodna. Biće nastavljeno tretiranje svih ulica prvog i drugog prioriteta, tako da Grad uredno funkcioniše, rekao je Vučević.

(Kurir.rs/Fonet/Foto: Tanjug/Jaroslav Pap)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZAVEJAN ISTOK SRBIJE! Preko Čestobrodice zabranjen saobraćaj, autobusi kasne do planinskih sela,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track