Najnovije vesti

JOŠ 500 RADNIH MESTA U LESKOVCU: Iz uprave fabrike kažu da Leskovčani rade najbolje
Foto: Youtube Printscreen

U dva nova pogona biće uloženo oko 40 miliona evra

JOŠ 500 RADNIH MESTA U LESKOVCU: Iz uprave fabrike kažu da Leskovčani rade najbolje

Srbija

LESKOVAC - Generalni direktor kompanije "Jura" u Srbiji, Park Jong Fan, najavio je da će još 500 radnika u Leskovcu dobiti posao od juna, pišu Južne vesti.

Na odluku da još jedan pogon otvori u ovom gradu došli su u "Juri" jer, kako navodi Park, osim dobre saradnje sa Gradom, leskovački radnici najviše su obučeni za ovaj posao i najbolje prihvataju obaveze koje se od njih zahtevaju, pišu Južne vesti.

"Mi smo pratili rad naših radnika u sve tri dosadašnje fabrike u Srbiji i pokazalo se da su radnici u Leskovcu najviše obučeni za taj rad i najbolje prihvataju zadatak koji se zahteva. Krajem maja, početkom juna krenućemo sa zapošljavanjem novih 500 radnika i to će trajati nekoliko meseci", izjavio je generalni direktor kompanije "Jura".

Ranije je najavljivano da će posao u Leskovcu u ovoj fabrici naći još 1.000 radnika, a iz ove kompanije kažu, pišu Južne vesti, da će u prvom periodu biti zaposleno 500, a kada se razvije i ostali posao, zaposliti dodatnih 500 radnika.

U dva nova pogona, kako je rečeno u novembru 2017. godine, biće uloženo oko 40 miliona evra. Fabrika u Leskovcu je otvorena 2012. godine i trenutno ima 2.250 radnika.

(Kurir.rs/Tanjug/Južne vesti/Foto: Youtube Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...