SKANDAL U KRAGUJEVCU: Gradski ministar prepisivao na kolokvijumu!
Foto: D.Ilić

UHVAĆEN

SKANDAL U KRAGUJEVCU: Gradski ministar prepisivao na kolokvijumu!

Srbija -

Politički pokret Nova snaga zatražio je ostavku člana Gradskog veća za lokalnu samoupravu, Vitomira Nedeljković, zato što je uhvaćen kako prepisuje na kolokvijumu na master studijama Fakulteta inženjerskih nauka i to,kako kažu- u svojoj 40. godini!

foto: D.Ilić

Nedeljković je u lokalnom parlamentu kao pripadnik slovačke nacionalne manjine podržao izbor Radomira Nikolića, sina bivšeg predsednika Tomislava Nikolića, za gradonačelnika i participira u vlasti.

foto: D.Ilić

-Ako izuzmemo njegove političke akrobacije i lažno predstavljanje kao predstavnika slovačke nacionalne manjine, njegovo obrazovanje je posebna stavka u biografiji. Na izbore 2012. godine kada je izabran za odbornika na listi DS pored imena stajalo je ekonomista-kaže se u ovom saopštenju i naglašava da je u biografijii Nedeljkovića već 2016. godine kada je izabran za odbornika na listi SDS, a kasnije i člana Gradskog veća, stajalo da je diplomirani menadžer i da se to može proveriti na sajtu grada Kragujevca.

foto: D.Ilić

-Političke ambicije naterale su ga u 40. godini da upiše i master studije, što je legitimno, ali i nepotrebno kao i prepisivanje koje je nanelo nepopravljivu štetu ugledu Grada Kragujevca, Gradskom veću i svima koji podržavaju ovakve kadrove na rukovodećim mestima, kao i za njegovu fantomsku stranku sa kojom će na sledećim izborima ponovo pokušati da prevari građane Kragujevca!- kaže se u ovom saopštenju i naglašava na će odbornik Nove Snage, predložiti na sledećoj sednici Skupštini grada ostavku ili razrešenje Nedeljkovića “kao jedino logično i razumno rešenje ove bruke”.

Na sajtu ovog pokreta objavljen je i faksimil, za koji tvrde da je sa Fakulteta inžinjerskih nauka gde se dokazuje da je Nedeljković prepisivao na kolokvijumu.

Nedeljković se nije javljao na pozive našeg novinara, niti je odgovorio na pitanja koja su poslata mejlom.

(Kurir.rs/D. Alemić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJORIGINALNIJI MATEMATIČKI ODGOVOR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track