MANASIĆI IZ LESKOVCA ROĐENI SU POD SREĆNOM ZVEZDOM: Stalno dobijaju na lutriji! Snajki fijat, svekru televizor
Foto: Facebook Printscreen

Posrećilo joj se

MANASIĆI IZ LESKOVCA ROĐENI SU POD SREĆNOM ZVEZDOM: Stalno dobijaju na lutriji! Snajki fijat, svekru televizor

Srbija -

Kao i mnogi, ni ona nije verovala u nagradne igre smatrajući ih nameštenim. I sada ne bih da me svekrva Svetlana nije danima nagovarala. Odlučila sam da račune stavim u kovertu pink boje koju sam čuvala od prvog ćerkinog rođendana...

LESKOVAC - Leskovčanka Ana Manasić (34) danas će, na Dan žena, dobiti ključeve automobila „fijat 5002“, dobijen pre nekoliko dana na državnoj nagradnoj igru „Uzmi račun i pobedi“, a to nije prvi put da se Manasićima nasmeši sreća u ovoj nagradnoj igri.

Prošle godine je, naime, Anin svekar Ljubiša dobio LCD televizor, ove godine je snaha u tri koverte spakovala račune od pelena koje kupuje za svoju 15-mesečnu ćerkicu i poslala dan pre izvlačenja lutrije, piše Jugmedia.

foto: Printscreen

„Ovo će mi biti najlepši poklon u životu za 8. mart“, kaže još uzbuđena

mlada majka, kojoj će u kragujevačkom Fijatu danas biti uručeni ključevi novog automobila.

„Poklon je došao u pravi trenutak jer smo suprug i ja oglasili prodaju našeg automobila starog 15 godina. Imali smo nameru da kupimo nešto novijeg datuma, ali sada nema razloga za takva trošak jer dobijamo poptuno nov auto“, veli ona.

Kao i mnogi, ni ona nije verovala u nagradne igre smatrajući ih nameštenim. Kada je svekar dobio televizor promenila je mišljenje, ali ipak nije igrala.

„I sada ne bih da me svekrva Svetlana nije danima nagovarala. Odlučila sam da račune stavim u kovertu pink boje koju sam čuvala od prvog ćerkinog rođendana. Baš zbog te boje nisam ni verovala da će koverta biti prihvaćena, ali eto posrećilo nam se“.

Nagradnu igru nije pratila pažljivo. Radila je u kuhinji i baš u trenutku kada je prolazila pored televizora i spazila svoju kovertu u ruke voditelja.

„Nisu znali da pročitaju prezime, pa sam strepela sve dok me nisu pozvali da mi saopšte da sam srećni dobitnik. U međuvremenu se napunio naš stan. Dolazili su prijatelji, častili smo“, priseća se, mada kaže da još ne može da veruje da je bila tolike sreće.

„Mislim da su mi je sreću donela ćerkica jer je među tim računima najviše bilo onih za pelene“, objašnjava Ana.

Inače, Ana Manasić iz Leskovca je diplomirani poslovni menadžer bez posla. Vodila je jednu kladionicu u Leskovcu koja se zatvorila i od tada neumorno i bezuspešno traga za poslom. Iako je vozač od punoletstva, ovo je njen prvi automobil.

(Kurir.rs/Jugmedia/Milica Ivanović/Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA ČOVEK NE POVERUJE: Vrana hrani gladnog miša!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track