INCIDENT U BUJANOVCU: Napadnut funkcioner Narodne stranke
Foto: Dado Đilas

Fizički obračun u selu Kuštica

INCIDENT U BUJANOVCU: Napadnut funkcioner Narodne stranke

Srbija -

U selu Kuštica kod Bujanovca dogodio se fizički obračun u kojem je nožem napadnut i povređen poverenik Narodne stranke Saša Arsić, koji je kao član izborne komisije obilazio biračka mesta i utvrđivao regularnost glasanja na izborima za Savet Mesne zajednice Klenike, saopšteno je iz te stranke.

"Na biračkom mestu u Kuštici zatekao sam aktiviste SNS koji nisu glasači niti članovi izborne komisije. Nakon što sam ih upozorio da se udalje sa glasačkog mesta, usledila je kraća rasprava. Jedan od njih mi je zapretio da će me ubiti i udario me pesnicom u grudi, a zatim sam uboden u ruku", rekao je Arsić, a saopštila Narodna stranka.

Izbori za Savet Mesne zajednice Klenike održani su u subotu, a lista Narodne stranke ostvarila je ubedljivu pobedu. U Savet MZ Klenike, koji čini 15 članova, njih 11 je izabrano sa liste Narodne stranke, jedan je nezavisan kandidat i troje iz Srpske napredne stranke.

"Građani su poklonili poverenje Narodnoj stranci i jasno iskazali svoj stav o pogubnoj naprednjačkoj vlasti", ocenili su iz Narodne stranke.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Ilustracija/Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track