Najnovije vesti

OGLASIO SE MUŠKARAC (62) IZ MAJDANPEKA KOME JE IZVAĐEN VIBRATOR IZ REKTUMA: Živ sam, mada su mnogi mislili da sam otputovao!
Foto: Profimedia

predigra mu umalo došla glave

OGLASIO SE MUŠKARAC (62) IZ MAJDANPEKA KOME JE IZVAĐEN VIBRATOR IZ REKTUMA: Živ sam, mada su mnogi mislili da sam otputovao!

Srbija

MAJDANPEK - Šezdesetdvogodišnjak iz okoline Majdanpeka kome su hirurzi Opšte bolnice u Boru iz rektuma hirurškom intervencijom izvadili vibrator, uspešno se oporavlja u bolnici.

 

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

 

On se svojim prijateljima javio preko društvenih mreža, i napisao: ''Živ sam, mada su mnogi pomislili da sam otputovao.''


Podsetimo, njega je žena dovezla u borsku bolnicu jer je trpeo nesnosne bolove. Supruga je lekarima objasnila da su se tokom predigre malo zaneli tako da mu se vibrator zaglavio na nezgodnom mestu.

 

SKANDAL O KOM BRUJI HRVATSKA, HITNA U ŠOKU: Muž završio u bolnici jer mu se zaglavio vibrator, bolje da ne znate gde! Žena zvala pomoć!


Lekari su se trudili ali nisu uspeli da mu izvade strano telo endoskopski, pa su morali to da učine hiruškim putem.

 

"Nakon operacije, koja je bila uspešna, izmeren je vibrator. Njegova dužina bila je 30 santimetara. Po službnom protokolu, vibrator će mu biti vraćen prilikom otpuštanja sa lečenja, a lekari ne zalaze u pitanje da li će ga pacijent I dalje koristiti." otkriva naš izvor iz Bora.

 

foto: Nebojša Mandić

 

Doktori ove bolnice pamte i slučaj pacijenta sa zaglavljenom plastičnom cevi u analnom otvoru. Njega su operisali, pa je nakon oporavka otpušten
kući.


Nijedan od navedenih muškaraca nije želeo da govori o svojim ''igrama'' koje su završile operacijom.

 

(Kurir.rs/ S.A.B./Foto: Profimedia)

 

Doktori Opšte bolnice u Boru imali su pre oko godinu dana slican slučaj. Tada je primljen muškarac kome se u debelom crevu zaglavila prazna bočica ''brufena''.  Kako se ''brufen'' godinama ne pakuje u bočice, lekari pretpostavljaju da ju je pacijent dugo čuvao jer mu je bila pogodna za ''igranje''. I tada su doktori pokušali da je izvuku bez hiruške intervencije, ali je
ona još dubje skliznula pa je i taj čovek morao na operaciju.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) JE L' CUGNUO ILI SAMO NE ZNA DA VOZI? Ruski pandur napravio incident nasred puta!

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...