BAHATI FUNKCIONER HTEO DA PREGAZI MALINARE!? Incident na barikadi kod Prijepolja, krenuo četvorotočkašem na demonstrante (KURIR TV)
Foto: Printscreen

intervenisala policija

BAHATI FUNKCIONER HTEO DA PREGAZI MALINARE!? Incident na barikadi kod Prijepolja, krenuo četvorotočkašem na demonstrante (KURIR TV)

Srbija -

Na barikadi koju kod Prijepolja drže malinari nešto posle podneva je došlo do verbalnog incidenta koji je zamalo prerastao u fizički obračun. Glavni akteri su bili demonstranti i jedan lokalni funkcioner.

Bahrija Beganović zvani Lutka, čija stranka Demokratske partija Sandžaka participira u prijepoljskoj vlasti, i vlasnik nekoliko preduzeća, svojim motorom - četvorotočkašem pokušao je da prođe kroz masu demonstranata na barikadi. Kako malinari ne dozvoljavaju prolaz nikome osim medicinskim vozilima, nisu dozvolili ni Beganoviću da prođe.

Masa je stala pred Beganovića i tada je počeo obračun u kojem su pljuštale uvrede na sve strane. Malo je nedostajalo da dođe do fizičkog sukoba koji je sprečila policija. Malinari kažu da je Beganović bahato pokušao da prođe kroz blokadu, ali mu nije dozvoljeno zbog čega je počeo da vređa i psuje.

Na zakrčenim prijepoljskim ulicama, kojima se usmerava saobraćaj, i dalje je totalni kolaps. Ivanjski most kojim je jutros bilo nemoguće proći jer su se ovde zaglavili kamioni i autobusi, sada je prohodan, ali za prolazak kroz grad treba najmanje dva sata.

Jedna od većih prijepoljskih hladnjača danas ne vrši otkup maline, a na njenim vratima nalazi se poruka "Ne radimo zbog bezbednosti zaposlenih"

(Kurir.rs/Blic Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja