Najnovije vesti

NEVREME U PRIJEPOLJU: Poplavljene kuće, oštećeni putevi! VODA SE ULILA U NEKOLIKO DOMAĆINSTAVA
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

na terenu su vatrogasci koji izvlače pumpama vodu

NEVREME U PRIJEPOLJU: Poplavljene kuće, oštećeni putevi! VODA SE ULILA U NEKOLIKO DOMAĆINSTAVA

Srbija

Nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i olujnim vetrom zahvatilo je delove Prijepolja, gde je napravilo veliku materijalnu štetu na voćnjacima i putnoj infrastrukturi, a voda se ulila i u nekoliko domaćinstava, javlja portal Prijepolje Info.

 

Nevreme je pogodilo grad u četvrtak predveče.

 

Pored seoskih i prigradskih delova i glavne saobraćajnice u centru grada bile su pod vodom, jer kišni kolektori nisu mogli da prime ogromnu kolicinu padavina, dodaje portal.

 

Kako se navodi, poplavljene su kuće, koje se nalaze na samom ulazu u Prijepolje, voda je ušla u prostorije, a na terenu su vatrogasci koji izvlače pumpama vodu.

 

Prijepolje Info navodi da ništa nije bolje stanje ni kod gradskog stadiona u naselju Hašinbegovića polje, sve je pod vodom, a šteta je zabeležena i na

 

"Lukoilovoj pumpi", koja se nalazi neposredno pored magistrale.

"Mislili smo da ce smak sveta, izgledalo je strašno. Nebo je bilo tamno i skoro da se spustilo na zemlju, jak vetar počeo je ođednom da duva, dok je kiša padala kao iz kabla. Nismo imali ni struje", navodi portal da je rekao sredovečni muškarac koji živi u blizini benzinske pumpe na ulasku u Prijepolje.

 

Vladimir Ninčić iz okoline Prijepolja kaže da je "ovo katastrofa".

 

"Svako malo pogodi nas neka vremenska nepogoda. Prvo grad, sad poplava. Ljudima su uništeni voćnjaci i malinjaci. Kako ce proći ova godina i šta ce se ubrati ostaje nam da vidimo", rekao je on.

 

Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Potop u tereziskom tunelu (KURIR TV)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...