TEŠKA SAOBRAĆAJKA U CENTRU NIŠA: 5 povređenih u udesu na raskrsnici, među njima 3 deteta! Semafor ne radi već 2 dana!
Foto: Kurir/M.S.

Povređeni prebačeni u Klinički centar Niš

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U CENTRU NIŠA: 5 povređenih u udesu na raskrsnici, među njima 3 deteta! Semafor ne radi već 2 dana!

Srbija -

NIŠ - Pet osoba je povređeno, od kojih troje dece, u saobraćajnom udesu koji se jutros dogodio oko 8.10 sati na raskrsnici Ulici Stefana Prvovenčanog i 7. juli, kod crkve Sveti Luka u Nišu.

foto: Kurir/M.S.

Nesreća se dogodila prilikom sudara putničkih automobila marke BMW sa vozačem (42) i VW Lupo kojim je upravljao Nišlija (44).

"Pored dvojice povređenih vozača, lakše ozlede su zadobila i tri deteta, dva iz BMW i jedno iz vozila Lupo", saopštila je policija.

Prema prvom izveštaju iz niške policije niko od povređenih nije životno ugrožen, ali su svi prevezeni u Urgentni centar radi dijagnostike.

foto: Kurir/M.S.

"To su sve lakše kontuzione povrede, jedno dete je prstić povredilo. Bili smo spremni da pošaljemo dodatne ekipe, ali nije bilo potrebe. Svakako da smo ih radi dodatnih ispitivanja sve odvezli u Urgentni centar", rekli su za Kurir u Hitnoj pomoći.

foto: Kurir/M.S.

Policija je obavila uviđaj radi utvrđivanja uzroka, ali se sumnja da je jedan od razloga sudara i to što na ovoj vrlo prometnoj raskrsnici već dva dana ne radi semafor pa se vozači mimoilaze uz saobraćajna pravila i dogovor.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track