HUMANITARNI MOTO SKUP U MATARUŠKOJ BANJI: Kraljevački moto klub Kings obeležava 20 godina postojanja i pomaže osobama sa autizmom
Foto: MC Kings

dođite na kingstock

HUMANITARNI MOTO SKUP U MATARUŠKOJ BANJI: Kraljevački moto klub Kings obeležava 20 godina postojanja i pomaže osobama sa autizmom

Srbija -

Moto klub Kings iz Kraljeva i ove godine organizuje humanitarni moto skup pod motom "VOZI ZA AUTIZAM", i ujedno obelezava 20 godina svog postojanja .

Kingsi pozivaju sve prijatelje, bajkere i gradjane da 27. i 28. jula posete skup, koji će se, kao i prethodnih godina, održati na keju pored reke Ibar u Mataruskoj banji, i uz dobar provod učestvuju u humanitarnoj akciji, pošto će i ove godine prihod sa ovog dešavanja biti namenjen udruženju koje se bavi problemima osoba sa autizmom.

Događaj će biti organizovan na lokaciji koja ima odličan prilaz asfaltnim putem, veliku ravnu travnatu površinu za glavno dešavanje, debelu hladovinu za kamp i odmor, i reku Ibar za brčkanje i rashladjivanje. Ko bude želeo, u neposrednoj blizini, uz sam park, postoji mogućnost iznajmljivanja smeštaja u okolnim kućama.

Za sve goste je predviđen i muzički program, a u petak će nastupiti bendovi "Hunting Souls", " Kiza Bluza Bend" i "Gama Zrak". U subotu će svirati "Mracni mol", "Apricot Brew", "Ana Radžić i The Blues Gang" i "Lagana sreda".

Moto klub Kings sa zadovoljstvom najavljuje i da će svi posetioci imati priliku da se osveže i kvalitetnim zanatskim pivom.

Popularni Kingsi su inače osnovani 1998. godine, a ovaj klub danas čini 17 članova različitih zanimanja i uzrasta, od 25 do 65 godina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track