(KURIR TV) SRAMOTA SRPSKIH ŽELEZNICA: Evo zašto se stranci smeju srpskim vozovima
Foto: Printscreen

javašluk

(KURIR TV) SRAMOTA SRPSKIH ŽELEZNICA: Evo zašto se stranci smeju srpskim vozovima

Srbija -

U jeku turističke sezone srpski vozovi i dalje kasne i putuju po nekoliko sati od grada do grada. Voz koji je danas krenuo iz Beograda za Suboticu do Novog Sada je putovao tri sata, a zatim stao bez objašnjenja. Kako svedoče uznemireni putnici, u vozu punom porodica i male dece je zbog toplog dana bila nesnosna vrućina, dok su prisutni strani državljani mogli samo da da podsmehom komentarišu stanje srpskih železnica.

voz je iz Novog Sada krenuo posle dužeg zastoja, a takođe, prema tvdrnjama putnika, mnogi su platili skuplje karte za Inter City voz, a umesto toga je iz Subotice za Beograd krenula jedna kompozicija sastavljena od Inter City-a i brzog voza.

Kako nam javljaju putnici, haos u vozu iz Beograda za Suboticu i dalje traje. Voz je stao u Golubimcima, gde se redovno menja lokomotiva, ali umesto redovnih deset minuta, kompozicija vec pola sata stoji u mestu, putnici traže konduktere po vozu kako bi im vratili novac za karte.

Polse polaska iz Golubinaca, maltretiranje putnika se nastavilo pošto voz stoji vec dvadeset minuta ispred tunela na Tošinom bunaru. Putovanje iz Subotice ušlo je na ovaj nacin u šesti sat, pošto je voz iz najsevernijeg grada u Srbiji ka Beogradu krenuo u 16:55, sa pola sata zakašnjenja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track