Najnovije vesti

NEVEROVATAN GEST ODUŠEVIO SRBIJU: Ivanjičanin Branko u svojoj kafani pronašao DVA MILIONA DINARA, vratio ih je odmah vlasniku, a goste je iznenadio OVAJ POSTUPAK!
Foto: Profimedia

SVE SE DOBRO ZAVRŠILO

NEVEROVATAN GEST ODUŠEVIO SRBIJU: Ivanjičanin Branko u svojoj kafani pronašao DVA MILIONA DINARA, vratio ih je odmah vlasniku, a goste je iznenadio OVAJ POSTUPAK!

Srbija

Branko Petrović, vlasnik jedne ivanjičke kafane, pronašao je oko dva miliona dinara koje je jedan od gostiju izgubio, i uredno ih vratio vlasniku. 

Naime, on je primetio svežanj novčanica koje su, verovatno dok je gost plaćao piće, ispale na pod i brzo reagovao.

"Sedeo sam sa prijateljima za drugim stolom i nisam obraćao pažnju dok Branko, vlasnik lokala, nije reagovao i rekao "ovaj čovek izgubio pare". Pozvao ga je i odmah mu vratio novac", priča Vlade svedok ovog događaja.

Čovek koji je na kratko ostao bez para, logično, bio je presrećan što mu je novac pronađen i vraćen.

"To je bio ogroman svežanj novčanica, kažu blizu dva miliona dinara. Šta da vam kažem, svaka mu čast. Ovaj čovek nije mogao da veruje, zahvaljivao se, hteo da ga časti, ali on nije prihvatio ništa. Na kraju je iz zahvalnosti platio piće nama koji smo bili u kafani", dodaje Vlade.

Branko nije želeo da komentariše događaj, samo je kratko rekao da je to normalno i da je sreća što je znao kome pripada novac, pa je mogao bez većih komplikacija da ga vrati.

"Čovek je bio u kafani, dobio unuka, pa želeo da počasti prijatelje. Desilo se da mu je novac ispao iz džepa, sreća je da sam to primetio i sve se dobro završilo ", rekao je Branko.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Profimedia, ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...