Najnovije vesti

POČELE 55. LJUBIČEVSKE IGRE: Galopske i kasačke trke, višeboj, vitezovi i nagradni fond od 7.000.000 dinara
Foto: Promo

POČELE 55. LJUBIČEVSKE IGRE: Galopske i kasačke trke, višeboj, vitezovi i nagradni fond od 7.000.000 dinara

Srbija

Pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije a u organizaciji grada Požarevca počele su 55 Ljubičevske igre, otvorio ih je Nikola Selaković generalni sekretar predsednika i gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

 

Prvi dan na gradskom hipodromu u požarevcu odrzano je pet kasačkih trka i dve galopske trke, ukupan nagradni fond prvog dana iznosi 1.300.000 din. A pristigli su takmičari iz regiona i svih zemalja iz okruženja. U najznačajnijoj trci dana ,,Mediteran kup,, pobedili su gosti iz Italije sa vozačem Frančeskom Larosa sa konjem Blondi Du Šene vlasništvo Branka Peruničića.


U prvoj galopskoj trci pobedio je konj Paton Sur sa džokejom Milojević Milošem a u drugoj pobedu je odneo Torino Hill sa džokejom Vujković Tika.


Na kraju takmičarskog dana održano je i polufinale u Ljubičevskom višeboju na kome je učestvovalo 12 vitezova a u sutrašnje finale plasiralo se 8 najboljih.

 

Pored finala višeboja sutra su na programu još dve kasačke trke i četiri galopske a takmičiće se za ukupan nagradni fond od 5.700.000 dinara.


Današnji program je gledalo više od 6 000 posetilaca.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...