VRANJANCIMA ĆE ČEKANJE KOD LEKARA SADA PASTI MALO LAKŠE: U čekaonicama postavljeni televizori
Foto: T.S.

da prekrate vreme...

VRANJANCIMA ĆE ČEKANJE KOD LEKARA SADA PASTI MALO LAKŠE: U čekaonicama postavljeni televizori

Srbija -

VRANJE - U čekaonicama za pacijente u Domu zdravlja i Opštoj bolnici u Vranju postavljeni su TV prijemnici kako bi se pacijentima period čekanja na preglede skratio i učinio prijatnijim, saopštilo je rukovodstvo Zdravstvenog centra u tom gradu.

Prijemnici su postavljeni u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva u holu zgrade gde je nedavno postavljen aparat za filtriranje sa toplom i hladnom vodom, Službi za zdravstvenu zaštitu dece, na ginekologiji, internom odeljenju kao i ispred velike sale u Domu zdravlja Vranje za slučajeve kada su predavanja posećena više nego što ima mesta za prijem u samoj sali te je neophodno da se obezbedi praćenje programa i u foajeu ispred sale.

foto: T.S.

U Zdravstvenoj stanici Vranjska Banja u centralnoj čekaonici upravo se radi montiranje i osposobljavanje još jednog TV prijemnika namenjenog pacijentima, krečenje prostorija i čekaonice kao i proširenje kartoteke.

U toku je nabavka promotivnog zdravstveno-edukativnog materijala za kampanju pod nazivom "Rak je izlečiv".

Za naše najmlađe pacijente ćemo se pobrinuti da na ekranu pored zdravstvenog video-materijala za najmlađe budu u mogućnosti da pogledaju crtane filmove renomirane škole animiranih filmova "ŠAF" iz Vranja koje izrađuju njihovi vršnjaci, najavljuju iz Zdravstvenog centra u Vranju.

(Kurir.rs/T. S./Foto: T. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track