PEDAGOŠKI FAKULTET U VRANJU SVEČANO DOČEKAO BRUCOŠE: Vaš indeks je ulaznica u akademsku zajednicu, a vaša posvećenost učenju jedini je put ka uspehu
Foto: T.S.

podela indeksa

PEDAGOŠKI FAKULTET U VRANJU SVEČANO DOČEKAO BRUCOŠE: Vaš indeks je ulaznica u akademsku zajednicu, a vaša posvećenost učenju jedini je put ka uspehu

Srbija -

Dobrodošlicu budućim studentima Pedagoškog fakulteta u Vranju povodom početka nove akademske godine poželeo je dr Dejan Tričković predsednik Skupštine grada.

Vaš indeks je ulaznica u akademsku zajednicu, a vaša posvećenost učenju, jedini je put ka uspehu. Znanje i obrazovanje najznačajniji su resurs društva. Kako intelektualni pomak generiše napredak, upravo ste vi, sa budućim zvanjem, putokaz za budućnost nadolazećih generacija. Biti učitelj i vaspitač, znači nadahnuti, inspirisati, ohrabriti, usmeriti sve buduće talente i genijalce, i baš zato je potrebno znati i dokazati znanje. Na tom putu potrebno je višegodišnje samoodricanje. To je vaš zadatak za godine pred nama, a kao lokalno rukovodstvo trudićemo se da dodatno poboljšamo uslove za studiranje i da obogatimo sadržaje koje će pratiti vaše radne potrebe. Zahvaljujem se brucošima koji su ostali da svoje znanje prošire u rodnom gradu, i upućujem reči dobrodošlice svim studentima van teritorije Vranja”, rekao je Tričković.

1 / 3 Foto: T.S.

Dekan Pedagoškog fakulteta Zoran Momčilović brucošima je poželeo uspeh u sticanju akademskog zvanja. Nastupili su hor Pedagoškog fakulteta ,,Daskal“, Dragan Stanković, glumac pozorišta ,,Bora Stanković i Ivana Tasić vokalna solistkinja. Podelom indeksa budućim studentima završena je svečanost na ovoj visoko obrazovnoj instituciji.

(Kurir.rs/T.S. Foto: T.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track