Najnovije vesti

PRONAĐEN PAS MARIJE ČAJETINAC KOJA JE POGINULA U STRAVIČNOM LANČANOM SUDARU: Uplašenog i unezverenog Žiku našli kod Mijatovca
Foto: Dado Đilas/Printscreen/privatna arhiva

SREĆAN KRAJ POTRAGE

PRONAĐEN PAS MARIJE ČAJETINAC KOJA JE POGINULA U STRAVIČNOM LANČANOM SUDARU: Uplašenog i unezverenog Žiku našli kod Mijatovca

Srbija

Porodica tragilčno nastradale Marije Čajetinac danima je tražila njenog psa koji je u trenutku nesreće bio sa njom u kolima i konačno su ga pronašli!

 

 

Pas Žika je pronađen u Mijatovcu, u blizini mesta gde se dogodio stravičan lančani sudar.

 

foto: Privatna Arhiva

 

"Pronasli smo Žiletaaa! Živ i zdrav! Pronađen je u Mijatovcu. Bio je uplašen i unezveren. Ali je uz pomoć dobrih ljudi koji su ga našli, Jasminka i Vojkana, ubrzo osetio topli dodir. Hvala vam! Zahvaljujem se svima koji su delili, raspitivali, tražili ga. Udruženi možemo sve!", napisala je njena bliska drugarica.

 

foto: Privatna arhiva

 

"Žika nije bio u kolima u trenutku nesreće. Zapravo pežo koji je Marija vozila prevrtao se na putu i pretpostavka je da je pas ispao u tumbanju, s obzirom da njegovo telo nije pronađeno ni u automobilu ni oko njega. Marija je izuzetno bila vezana za njega, udomila ga je pre oko godinu dana i jako smo ga svi voleli", rekla je njena drugarica.

 

foto: Infografika, Tanjug Dušan Aničić

 

Podsetimo, u dva lančana sudara na auto-putu Beograd-Niš poginulo je osmoro ljudi, u utorak rano ujutro, dok se uveče istog dana dogodila još jedna nesreća u kojoj je život izgubilo četvoro.

 

foto: Tanjug/Dušan Aničić

 

Povređeno je 27 osoba, koji se oporavljaju i nisu životno ugroženi, dok je potpuno uništeno više od 40 vozila.

 

(Kurir.rs)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...