SVEČANOST U VRANJU: Socijalisti obeležili 28 godina od osnivanja
Foto: T.S.

godišnjica partije

SVEČANOST U VRANJU: Socijalisti obeležili 28 godina od osnivanja

Srbija -

VRANJE - Branko Ružić potpredsednik SPS, na svečanosti u Vranju povodom godišnjice partije rekao je da državotvorna orIjentacija, ideja socijalne pravde i društvo jednakih šansi, solidarnost i jednakost povezuje socijaliste svih ovih godina.

foto: T.S.

„Strateško parnerstvo koje se preslikava širom Srbije ima za uzrok jedan odličan odnos predsednika države i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i prvog potpredsednika Vlade i predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića“, rekao je Ružić navodeći da je sa državnim sekretarom u Ministarstvu privrede Draganom Stevanovićem proveo dane i noći i zajedno su uspeli da naprave jedan konstruktivan pristup u dogovaranju koalicije sa SNS na lokalu.

Potpredsednik SPS Novica Tončev čestitajući godišnjicu poželeo je vranjskim socijalistima da ubuduće nemaju koalicione partnere već da vlast osvoje sami, i da su rezultati i broj glasaova merilo rada.

Zoran Antić, lider vranjskih socijalista je rekao da će na predstojećem partijskom kongresu, 22. decembra, socijalisti iz Vranja za predsednika SPS podržati Ivicu Dačića.

Brojni članovi, simpatizeri, prijatelji i partneri sa kojima Socijalistička partija Srbije sarađuje prisustvovali su svečanosti.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track