POLICAJAC IZ VRANJA NA VISINI ZADATKA: Saša je pronašao novčanik sa parama i dokumentima nasred ulice! A onda je usledio poziv OVE VRANJANKE
Foto: T.S.

VRATIO GA VLASNICI

POLICAJAC IZ VRANJA NA VISINI ZADATKA: Saša je pronašao novčanik sa parama i dokumentima nasred ulice! A onda je usledio poziv OVE VRANJANKE

Srbija -

Policajac Saša Zdravković (46) obradovao je jednu Vranjanku pronašavši novčanik koji je izgubila!

U njemu je, kako kaže bilo osim ličnih dokumentara bilo 1.250 dinara, 300 evra i donor kartica vlasnice. Saša je kako kaže, pronašao novčanik kada je krenuo do apoteke da kupi neki lek.

foto: T.S.

“Nisam bio na dužnosti tog dana, moram sam do lekara, i na putu do apoteke na ulici, pored trotoara pronašao sam novčanik. Sa mnom bio i moj sin, odmah smo primetili da je u pitanju bio ženski novčanik, sa ličnim dokumentima, i donorskom karticom, gde sam i pronašao adresu", priča policajac.

Saša je odlučio da pozove komandira i da ga obavesti da je pronašao novčanik želeći da ispoštuje policijsku proceduru. Isti je, kako kaže, odneo u PU Vranje i brzo su kontaktirali vlasnicu.

"Žena koja je izgubila novčanik me je pozvala telefonom i zahvalila se rečima - hvala vam što je sve tu na mestu“, rekao je on.

Zdravković kaže da je za 25 godina koliko radi u policiji bilo situacija u kojima je pronalazio izgubljena dokumenta, ali da mu je ovo prvi put da pronađe novčanik sa novcem i donor karticom.

(Kurir.rs/T.Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track