U DIREKTNOM KONTAKTU SA SUGRAĐANIMA: Bor priprema budžet za narednu godinu!
Foto: Promo

U DIREKTNOM KONTAKTU SA SUGRAĐANIMA: Bor priprema budžet za narednu godinu!

Srbija -

Gradonačelnik Aleksandar Milikić sa svojim saradnicima započeo je niz sastanaka sa predstavnicima mesnih zajednica i građanima Bora i okolnih sela u svrhu utvrđivanja problema, sugestija i predloga, a u sklopu planiranja budžeta za 2019.godinu.

Do sada su održani sastanci sa meštanima Brestovca i Metovnice koji su ukazali na potrebno rešavanje problema snabdevanja strujom, vodom i problema putne infrastrukture.

  • Ni ovo hladno vreme nije nas sprečilo da krenemo u novi ciklus razgovora sa stanovnicima seoskih mesnih zajednica. Prvenstveni cilj je da proverimo da li je sve spremno za zimsku sezonu i da razgovaramo o problemima građana na terenu. Novina koju uvodimo od 2019.godine je izrada petogodišnjeg plana asfaltiranja i vodosnabdevanja u selima i predviđanje sredstava u budžetu za ovu namenu. Takođe, preko saveta mesnih zajednica, građani će moći da kažu koji su prioriteti za investicije, a nadležne službe će nakon toga dati konačnu reč o tome. To je način da ravnomerno razvijamo i sela i grad - rekao je gradonačelnik Milikić.

Ovaj tekst objavljen je u sklopu projekta “BOR – GRAD SRBIJE ZA PRIMER!” koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track