VELIKI PROJEKAT OPŠTINE ARANĐELOVAC: Ulažu 23 miliona dinara u predškolske ustanove!
Foto: Promo

VELIKI PROJEKAT OPŠTINE ARANĐELOVAC: Ulažu 23 miliona dinara u predškolske ustanove!

Srbija -

U opštini Aranđelovac započet je veliki projekat rekonstrukcije predškolske ustanove "Duga" i stare škole "Milan Ilić Čiča". Više od 23 miliona dinara biće uloženo u rekonstrukciju ovih objekata.

- U sklopu dva projekta, za koje polovinu sredstava izdvaja Ministarstvo za demografiju i populacionu politiku, a drugu polovinu lokalna samouprava, biće urađena nadogradnja postojećeg objekta, nove prostorije, krov, izolacija, fasada, stolarija, pločice, struja... Drugi projekat obuhvatiće kompletnu rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže u objektu. Rok za završetak radova je četiri meseca, a nakon toga obezbediće se uslovi za proširenje kapaciteta ove predškolske ustanove - kažu u opštini Aranđelovac.

foto: Promo

Ukupan broj dece u 7 aranđelovačkih vrtića je oko 1.200, što je za 200 više nego prethodnih godina. Preuređenjem i dogradnjom PU "Duga" i rekonstrukcijom stare zgrade škole "Milan Ilić Čiča" dobiće se znatno veći kapacitet za decu koja su na listi čekanja na upis u predškolske ustanove.

Tekst je objavljen u sklopu projekta: "Opština Aran|elovac - Građani u fokusu!" finansiranog iz budžeta opštine Aranđelovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track