Najnovije vesti

STANARIMA NOVE ZGRADE U NOVOM SADU JUTRO JE DONELO UŽAS: Zbog curenja gasa ostali bez grejanja i struje, vozila im ostala zarobljena u garaži
Ilustracija, Foto: Shutterstock

KATASTROFA

STANARIMA NOVE ZGRADE U NOVOM SADU JUTRO JE DONELO UŽAS: Zbog curenja gasa ostali bez grejanja i struje, vozila im ostala zarobljena u garaži

Srbija

NOVI SAD - Stanari jedne nove zgrade u Novom Sadu su danas uzalud protestovali pošto su najpre ostali bez gasa, zatim i bez grejanja i struje, i tako će, kako im je rečeno, biti bar do ponedeljka, odnosno dok se ne obezbedi "atest za kotao" kojim se greju.

 

Stanari zgrade u Ulici cara Dušana 16, koja je useljena pre samo tri meseca, traže od nadležnih da hitno reše problem, pre svega zbog male dece i starijih u toj zgradi.

 

Pošto su jutros osetili smrad gasa, stanari su pozvali vatrogasnu jedinicu i ekipu hitne pomoći.

 

foto: Shutterstock

Vatrogasci su izvršili uviđaj i otišli, a firma koja vodi računa o gasnom kotlu, na koji se ta zgrada greje, utvrdila da je kotao ispravan.

 

Međutim, iz Društvenog preduzeća Novi Sad-Gas su došli i zavrnuli dotok gasa, a stanarima je potom isključena i struja.

 

Stanarima su u preduzeću Novi Sad-Gas kazali da neće moći da im puste grejanje pre ponedeljka, odnosno dok od firme koja održava gasni kotao ne dobiju atest kojim će se garantovati da je kotao ispravan.

 

Uz to što nemaju gasa, struje i grejanja, stanari ne mogu ni da izvezu automobile iz garaže zgrade jer njena vrata ne rade bez struje.

 

(Kurir.rs/Beta)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...