ZAVRŠENI RADOVI: Izgradnja trafostanice u Čačku
Foto: Promo

ZAVRŠENI RADOVI: Izgradnja trafostanice u Čačku

Srbija -

Posle mnogo godina izgrađena je trafostanica u Čačku. Radovi su trajali manje od sedam meseci, a pre nekoliko dana puštena je u funkciju.

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka kaže da je ovo najveća trafostanica koja je izgrađena na teritoriji grada poslednjih godina.

- Izgradnja trafostanice izuzetno će značiti stabilizaciji elektromreže meštanima u Preljini, Mojsinju, Stančićima, Trepči, ali i industrisjkoj zoni u Preljini. Ovo je najveća trafostanica koja je izgrađena na teritoriji garda poslednjih godina. Pored stabilizacije elektromreže u ovim mestima, izgradnja trafostanice od izuzetnog je značaja i za fabrike koje se grade i koje će se graditi, kao i postojećim na ovom delu teritorije grada Čačka. Na sastanku sa menandžmentom Elektroprivrede Srbije i lokalnom samoupravom, dogovorili smo dalje potrebe celokupne teritorije grada kao i sela o razvoju niskonaponske mreže ali i novim trafostanicama – kaže Todorović.

Tekst je objavljen u sklopu projekta „ČAČAK – PRIVREDNI STUB SRBIJE“. Stavovi izneti u podržanom medisjkom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track