DANIJELU SU SE U BLIZINI KRALJEVA POKVARILA KOLA, A ONDA JE USLEDIO UŽAS: Dok je pokušavao da popravi auto, surovo prebijen metalnom štanglom
Foto: J.Slijepčević

teško povređen

DANIJELU SU SE U BLIZINI KRALJEVA POKVARILA KOLA, A ONDA JE USLEDIO UŽAS: Dok je pokušavao da popravi auto, surovo prebijen metalnom štanglom

Srbija -

Kraljevačka policija intenzivno radi na rasvetljavanju događaja koji se dogodio u sredu, oko 10 časova ujutru, kada je, za sada neimenovani napadač, fizički nasrnuo na 38-godišnjeg Danijela Mijailovića iz Kraljeva i tom prilikom, udarcima metalnom štanglom po telu, naneo mu povrede ruke, grudnog koša i kolena.

foto: J.Slijepčević

- Na parkingu pored autobuskog stajališta u Vrbi, dok sam pokušavao da popravim auto, na mene je nasrnuo čovek sa štanglom u ruci i iz čista mira počeo da me udara po telu. Dok mi se približavao, pomislio sam da hoće da mi pomogne da otklonim kvar na automobilu, a onda sam osetio udarce, kaže za „Kurir“ Danijel Mijailović.

Prema tvrdnji našeg sagovornika, napadač koji je, kako je kasnije saznao, odranije poznat policiji, štanglu je izvukao iz rukava i udario ga nekoliko puta po telu, a zatim se odvezao u nepoznatom pravcu.

Revoltiran zbog samog čina prebijanja, ali i zbog učestalog nasilja na srpskim ulicama, Mijailović, inače samohrani otac devojčice od sedam godina, dodaje da mu dođe da ode iz Srbije i da se odrekne srpskog državljanstva.

foto: J.Slijepčević

Kako nam je rečeno u Policijskoj upravi Kraljevo, slučaj je prijavljen policiji koja je o ovom događaju obavestila kraljevačko tužilaštvo i preduzela neophodne mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi rasvetlila sve okolnosti ovog događaja.

(Kurir.rs/J. Slijepčević, Foto: J.Slijepčević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track