ODLIČNA PRILIKA: Počeo Beennovative program mentorstva
Foto: privatna arhiva

prvi put u Novom Sadu

ODLIČNA PRILIKA: Počeo Beennovative program mentorstva

Srbija -

Beennovative program mentorstva i obuke podržan od strane Kabineta Ministra za inovacije i tehnološki razvoj, započeće sa delovanjem ovog decembra u organizaciji Inicijative mladih Vojvodine.

Beennovative platforma podignuta je sa ciljem da svim odvažnim kreativcima prenese neophodna iskustva kroz kreiranje palete znanja neophodnih za uspešnu plovidbu preduzetničkim vodama. Predavači i mentori iz raznih sfera biznisa će kroz četvorodnevni program mentorstva i obuke, naučiti polaznike kako da razmišljaju korak ispred konkurencije i osmele se da svoje ideje sprovedu u delo na najefikasniji način. Pokretači platforme i sami su osnivači startupa Love Wall te na najbolji način shvataju koliko je ovakva vrsta podrške mladima na samom početku neophodna.

foto: promo

Beennovative program je nastao sa ciljem mentorisanja Startapa u ranoj fazi razvoja. Za program se mogu prijaviti svi timovi koji imaju ideju, a ne znaju kako da je sprovedu u delo putem veb sajta www.beennovative.org.

Beennovative će svoje mentore i odabranih 15 timova okupiti 15, 16, 22. i 23. decembra 2018. na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Svi polaznici susrešće se sa mnogim temama važnim za razvoj biznisa, a iskusni mentori ponudiće im odgovore na mnoga zanimljiva pitanja iz sveta marketigna i biznisa.

Kako na pravilan način validirati ideju? Koji se alati koriste prilikom utvr]ivanja veličine tržišta? Ko je vaš idealni kupac/korisnik? Kako kreirati kanale do vaših korisnika? Šta sve treba da sadrži biznis plan i Pitch deck kako biste došli do investicije? Ko su investitori koji će uložiti baš u vašu ideju? Kako zadržati veru i energiju kad vam se učini da ste na ivici ambisa?

Odgovore na ova - i mnoga druga važna pitanja - saznajte na ovogodišnjem Beennovative programu mentorstva i obuke!

(A.V./ Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track